How su kaçak tespiti can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı 1 yıl içinde değişmemiş ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çAlright farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Merkez su tesisatı olarak, son teknoloji cihazları kullanan ve bünyesinde deneyimli ustaları bulunduran firmamız, kameralı su kaçağı tespit ve garantili onarım hizmeti vermektedir.

Su kaçağı tamiri: Su kaçağının kaynağı tespit edildikten sonra gerekli onarımların yapılması.

Ben sizlere yuvanız da sizing fazla rahatsızlık vermeden profesyonel olarak işlemi mi ya da işlemlerimi en kısa sürede yapıp sizleri mutlu ve huzurlu bir şekilde...

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Verilen fiyatlar standart olup, geçerli yapılan pazarlık ve indirim kampanyaları dışındaki Internet fiyatlarımızdır. Su Kaçağı Nedir / Nasıl Anlarız ?

Gerekli kontrollerin ardından nokta atışı su kaçağı tespiti ile her şey dahil fiyat teklifimizi sizlere su tesisatçısı sunuyoruz.

Mr Usta’dan alacağınız her hizmet için bir ücret ödersiniz ve bu ücretin karşılığında işlerinizin usta tesisatçılar tarafından en iyi şekilde yapılmasını beklemeniz de son derece doğal bir durumdur.

Merhabalar işlerinizi günlük rahatlığıyla bize teslim edebilirsiniz kaliteli ve güvenli işçiliğimizle uygun fiyata hizmet vermekteyiz

Muslukları ve Tuvaletleri Kontrol Edin: Muslukları, tuvaletleri ve duş başlıklarını iyice kontrol edin. Sızıntılar, suların damlaması veya sızdırması gibi belirtilerle kendini gösterebilir.

Evinizde ya da yukarıda saydığımız mekanlardan herhangi birinde iseniz ve tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su sayacınız sürekli dönüyorsa bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

Termal Kamera Cihazları : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrar exam alınıp başka su kaçağı olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden a hundred% noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz thirty dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artworkık tesisatınıza zarar vermeyin.

Report this wiki page